Hallo Reclame Hallo Reclame Hallo Reclame Hallo Reclame
Interieur folie natuurlijke folie

Interieur & exterieur muurdecoraties

De warmte van een houtnerf. Het gladde uiterlijk van metaal. De frisheid van natuursteen. En honderden andere mogelijkheden. Met meer dan 500 designs om uit te kiezen, biedt DI-NOC Architectural Finishes het allemaal, tegen een aantrekkelijke prijs. Laat je fantasie los op elke ruimte!

3M™ Whiteboard Films verandert wanden, kolommen, tafelbladen en vrijwel ieder oppervlak in whiteboard waarop geschreven, getekend of geprojecteerd kan worden. Het vermijdt de valkuilen en problemen die er zijn met traditionele whiteboards en whiteboard verf.

Wat maakt 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes beter?

Esthetiek: DI-NOC Architectural Finishes creeërt op realistische wijze de effecten van natuurlijke materialen , met een onvoorstelbare gelijkenis. DI-NOC levert de look & feel die u wilt, tegen een prijs die u zich kunt veroorloven.

Duurzaamheid: DI-NOC Architectural Finishes heeft een perfecte weerstand tegen water, vuil en slijtage. Gedekt door 12 jaar garantie voor gebruik binnenshuis en 5 jaar voor buitengebruik, maken deze folies gebruik van de geavanceerde technieken van 3M om uitstekende kwaliteit en duurzaamheid te bieden.

Eenvoudige applicatie: 3M Comply™ Adhesive Technology laat lucht ontsnappen door dunne luchtkanaaltje in de lijmlaag voor een snelle applicatie, vrij van luchtbubbeltjes. De kleefkracht op bijna elke ondergrond blijft optimaal!

Waarom zou u 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes moeten kiezen?

Voor renovaties: Lichtgewicht en zelfklevend, DI-NOC kan aangebracht worden op locatie, op bestaande ondergronden, wat arbeidskosten en materiaalkosten bespaart in vergelijking met natuurlijke materialen. Met DI-NOC producten creëert u een complete nieuwe stijl, snel en tegen lage kosten. Dankzij de ongewoon sterke gelijkenis met natuurlijke materialen blijft de uitstraling behouden.

Voor nieuwbouw: Wellicht heeft u de voorkeur voor de authenticiteit van echt hout, metaal of steen. Dat is niet meer dan normaal. Gebruik deze voor specifieke delen. Gebruik DI-NOC Architectural Finishes op de overige plaatsen. U krijgt lagere kosten, een kortere bouwtijd, duurzaamheid - met behoud van de esthetische uitstraling die gewenst is.

Meer informatie?

Neem contact op met Hallo Reclame

€ 65